Správa firiem

Ako zvýšiť produktivitu bez zvýšenia vášho rozpočtu? Povolaním nášho tímu budete mať vaše počítače a sieť pod kontrolou.

 

Na základe zmluvného servisu sme schopní zabezpečiť alebo navrhnúť kompletnú škálu zariadení a príslušenstva pre Váš business. Servis zabezpečujeme formou pravidelnej komunikácie s klientom, ktorý dostane priradených vlastných technikov, ktorí sa stotožnia s jeho cieľom a firemnou kultúrou.

Zmluvná starostlivosť

  • Naše dlhodobé skúsenosti dokazujú, že práve pravidelný zmluvný servis IT prináša nesporné výhody. Firma sa môže plne sústrediť na svoje podnikateľské aktivity a my sa postaráme o funkčnosť vašej výpočtovej techniky.
  • Uzavretie zmluvnej starostlivosti prináša zákazníkovi garanciu dostupnosti zásahu, lepšie finančné podmienky, neustále evidovanie a správu používaného informačného systému. To znamená, že naši špecialisti neustále sledujú vývoj. Nečakáme až by potenciálne slabé miesta mohli poškodiť celý systém alebo lokálnu sieť.

Nezmluvná starostlivosť

  • Pri nezmluvnej starostlivosti môžete naše služby využiť práve vtedy, keď ich potrebujete bez akýchkoľvek viazanosti, mesačných alebo iných poplatkov
  • Predpokladaný čas vyriešenia vašej požiadavky je do 24hodín, ak naši technici nie sú plne vyťažení zmluvnými zákazníkmi
  • Naši technici sú vysoko špecializovaní, takže je veľká pravdepodobnosť vyriešenia problému na mieste u Vás a nie je nutné prevážať zariadenie do servisného strediska
  • V prípade potreby, môžete zariadenie priniesť k nám do servisného strediska
  • Predaj pokladníc / pokladničných systémov

Poskytujeme komplexný servis, diagnostiku a poradenstvo pri každom servise.

Ponúkame predaj a inštaláciu softvérov a operačných systémov.

Ako ESET partner ponúkame komplexné riešenie antivírusovej ochrany. Od predaja cez inštaláciu až po samotné nastavenie vybraných produktov ALL-IN-ONE

Medzi naše ďalšie základné činnosti patrí aj predaj a servis pokladníc a pokladničných systémov. Máme dvoch školených technikov, ktorí sú vám k dispozícií.

Potrebujete kompletnú správu aj vrátane ekonomického softvéru?
U nás to nie je žiaden problém.

Úpora vášho času sa rovná väčšiemu priestoru na venovanie sa podnikaniu. Preneste na nás starosti s IT a vy sa môžete naplno venovať svojej podnikateľkej činnosti.

Zabezpečíme od samotnej domény až po hosting, jeho nastavenie a správu. Všetko na jednom mieste.

Zaoberáme sa aj tvorbou štandardných webových prezentačných stránok aplikácií na mieru.

Ponúkame komplexné LAN/WAN riešenia pre malých, stredných ale aj veľkých firemných zákazníkov.

U nás sa o vás postaráme aj pri tvorbe a údržbe serverových riešení.

Všetko čo potrebujete pre správne fungovanie terminálových a VPN sieti nájdete u nás.

Ponúkame vám grafické služby od tvoby loga, vizitiek až po kompletnú tvorbu firemnej identity.

Chcem sa dozvedieť viac

V prípade, že máte záujem o spoluprácu nás neváhajte kontaktovať 

Máte problém s počítačom, tlačiarňou alebo inou technikou?

Neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si termín servisu, alebo nás navštívte priamo na prevádzke PcSpital na Volgogradskej 9 v Prešove. 

INCO-AG s.r.o. Prevádzka PcSpital Volgogradská 9 080 01 Prešov

predajna@inco-ag.sk